Brødrene Pedersen Bygg tilbyr en rekke tjenester

Nybygg

Går du med planer om å bygge hus, eller kanskje bygge på? Vi tegner og planlegger sammen med våre kunder for å sikre at kundens behov og ønsker blir innfridd ved realisering av boligdrømmen.

Rehabilitering

Dersom du har behov for å rehabiliteringsarbeid, så er det viktig at dette blir utført i riktig rekkefølge og ikke minst på riktig måte. Vi hjelper med å sette begrense omfanget av jobben slik du ikke kaster bort unødvendig tid og penger. Inviter oss med i prosjektet ditt - vi har lang erfaring og riktig ekspertise!

Ombygging

Vi utfører ombygging av både private boliger og butikker.
Et av våre prosjekter er byggingen av H&Ms nye butikk i Ålesund sentrum. Vi bygger nå også ut, og om H&Ms butikk på Moa Amfi.
Vi har lang erfaring med ombygging av butikker på kjøpesenter og kan skilte med titalls utførte oppdrag. Blant annet Vinmonopolet, Søstrene Grene, Dromedar Kaffebar, Moa Herreklær og Kid Interiør for å nevne noen.

Utskifting av kledning/fasade

Klimaet på kysten gir fasadene på sunnmøre ekstra tøffe påkjenninger. Dette kan resultere i utettheter og/eller for høyt fuktopptak i treverket som over tid kan gi råteskader. En fasade har på lik linje med et tak en viss levetid, og det kan være lurt å skifte fasaden for å begrense skadene på andre konstruksjonsdeler.

Utskifting av dører og vinduer

Her er vi ganske flexibel, vi kan ordne hele prosessen om ønskelig, fra kjøp av dører, demontering og fjerning av eksisterende, samt installasjon av ny løsning. Vi har erfaring med innerdører, ytterdører og industridører.
Vi gjorde en stor utskiftning av vinduer på Fagerlia VGS i 2013.

Bytte tak

Et normalt tak har levetid fra 20 til 30 år avhengig av type. Etter dette er taket på overtid. Det kan da være lurt å vurdere og bytte taket. På den måten unngår du uhyggelige overraskelser senere og begrenser skadene fra en eventuell vannlekkasje. Kanskje vil du etterisolere taket i samme prosessen?

Tømrerarbeider

Uavhengig av størrelse på jobben så fikser vi det meste innen tømrerarbeider. Det kan være at du ønsker å begrense egeninnsatsen noe, eller ønsker fagfolk for å sikre et godt grunnlag du selv kan jobbe videre på. Men husk at du selv alltid er ansvarlig for den jobben du utfører selv. Vi utfører jobben forskriftsmessig og til avtalt pris.